dissabte, 1 de desembre del 2012

Dissabte literari a Dénia: Marató de literatura en valencià i Lliurament del Premi Bernat Capó 2012

Tot i que l'aigua ens ha encetat el desembre, cal dir que les lletres se li han avançat a la pluja almenys pel que fa a l'agenda cultural que la capital de la Marina ha preparat per a hui dissabte. Des de les 10.00 hores de hui, de fet, la seu de l'emblemàtica Falla Baix la Mar (c/Pont, 14) du a terme una marató de lectura en valencià que s'estendrà durant dotze hores ininterrompudes. Com que els amics del Bloc-Compromís de Dénia em van suggerir de participar-hi, allí estaré per la vesprada. Pel que fa al meu torn, vora les 19.00 hores, he decidit fer un tast de l'inici d'Últimes existències, el qual espere presentar a Dénia el proper mes de gener.


Poc després, a les 20.30 hores, assistiré a l'Auditori del Centre Social per a l'acte de lliurament del premi de difusió de la cultura popular Bernat Capó, una arreladíssima cita literària que comptarà enguany de nou amb la presència del gran periodista i escriptor benisser que dóna nom al guardó i qui encara, i que servisquen aquestes línies de recordatori públic, em deu un arròs al forn i una sobretaula! De l'estimadíssim Bernat, poques coses a afegir: sols que la seua rica trajectòria resumeix a la perfecció la singladura d'uns premis de gran transcendència pel que fa al nostre patrimoni etnogràfic. Si en voleu una prova, sols heu de revisar la col.lecció La Farga (enllaç http://www.bullent.net/detalle_coleccion/?co_id=47), dins del catàleg d'Edicions del Bullent, per fer-se'n una idea.


Doncs això, per si vos ve de gust, dues cites d'entrada lliure per desafiar els aiguats i celebrar alhora la nostra literatura.

3 comentaris:

  1. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  2. Bon dia: desprès d'escoltar una tasta d' últimes existències en el casal de la Falla Baix la Mar a Dénia, acabe de comprar aquesta novel·la. La teua lectura ens va deixar enganxats, per això esperàvem llegir-la. En la tenda on l'hem comprat hi havia dos exemplars, un estava reservat i l'altre me l'emportat jo. He pensat, menys mal que l'he aconseguit. Sentir-te llegir el primer capítol va ser un moment màgic per a mi. Gràcies.

    ResponElimina
  3. Moltes gràcies per les teues paraules, Lolius. M'alegre que passares una bona estona. Per a mi també fou una vesprada especial, que espere tant de bo es repetisca. Ja em donaràs la teua opinió del llibre.Una abraçada i a gaudir-lo!

    ResponElimina