dilluns, 29 de juliol del 2013

"Habitatge": Teatre per combatre la calor

Moment de la representació a Altea

Tot i que l'estiu afavoreix, de vegades un tant massa, la desconnexió -ho haureu comprovat en l'escassetat d'entrades de les dues últimes setmanes-, no podia estar-me de resumir les bones notícies que han acompanyat últimament al projecte teatral d'Habitatge i que han desmitificat el tòpic sobre la poca activitat cultural dels mesos estivals. Si més no, ahir em vaig assabentar que Teresa Ballester ha estat guardonada com a millor actriu al certamen d'Altea (Alteatre), on l'obra es va representar el passat 7 de juliol. D'altra banda, cal celebrar que el muntatge ha estat seleccionat per participar a la Mostra de Teatre de Mislata; una de les actuacions previstes per a una tardor plena de cites, entre les que ja puc avançar l'estrena de l'obra a Pedreguer. Bones dades per a una comèdia immobiliària que sembla cada dia més vigent -i això que la vaig escriure el 2010- i que la companyia L'Oracle de l'Est ha fet possible. L'enhorabona als membres del grup, pel seu talent i constància. A la propera, companys, hi seré per fer-vos costat!

Teresa Ballester, junt als membres de la companyia, en rebre el premi a Altea

2 comentaris:

  1. Les bones notícies per a tu són bones notícies per als teus admiradors (i admiradores). Ja avisaràs quan vaja l'obra a Pedreguer, que tinc moltes ganes de veure-la. El millor de l'estiu és que va passant, feixuc, però imparable.
    Una abraçada!

    ResponElimina
  2. Hola Maria Josep!
    Doncs, crec que és a octubre, si no m'equivoque, encara que tant de bo la portem cap a La Safor també! Ja ho esbrinaré! Sobre el calor... Ombralls i botiges! Abraços!

    ResponElimina