dilluns, 6 de maig del 2013

Un any de calcetins!



No, no parle del sedàs de cap campanya publicitària, ni de cap premi de supermercat! Sols volia fer un petit recordatori en relació al primer aniversari d'aquest blog, el qual ja ha fet un any. I és que va ser el 26 d'abril del passat any, coincidint paradoxalment amb els actes del dia del llibre, quan va nàixer aquest humil mitjà casolà en el que he anat dosificant, en la regularitat amb què m'ha estat possible, moltes de les meues reflexions, cabòries o paranoies -moltes vegades, tot alhora-. Un any de Calcetins desparellats que és també un any de retrobaments i de pèrdues, com la vida mateixa, de celebracions i de troballes. Bufe aquesta primera espelma, per tant, agraint-vos a vosaltres, els qui m'heu seguit les petjades -encotonades pels calcetins, és clar-, tot el vostre suport, estima i opinió. Si res no canvia, doncs, seguiré estenent ací els meus calcetins. Gràcies de cor, amics, per ajudar-me a subjectar les pinces.

3 comentaris:

  1. Hola Jovi! T'he anat llegint els "calcetins' molt sobint. He anat aprenent dels teus treballs i dels comentaris que els teus lectors han fet. Crec, que tot plegat s'han fet les coses molt ben fetes. Espero que l'any que ve, quan apaguis les dos espelmes sigui amb la satisfacció de pensar que tot continua anant per el bon camí i millotant amb tot el que sigui possible i necessari. Felicitats. Una abraçada molt gran. Eduard

    ResponElimina
  2. Hola Eduard!
    Sens dubte, sóc jo el que he aprés de tot el que m'heu anat aportant vosaltres. Crec que els blogs no tenen raó de ser sense l'intercanvi, la interacció i el feedback. Alhora, el gran premi ha estat conéixer persones com tu, amic, sense les quals res no hauria estat igual. Serà un plaer seguir retrobant-nos en el camí!

    ResponElimina
  3. Encara que siga amb molt de retard, jo també vull deixar constància escrita ací de la meua condició de fan incondicional dels teus Calcetins. Mira!, ara em llig i m'agrada aquest lligam "fanàtic" amb els teus Calcetins. Que no t'abandonen les energies, i així nosaltres les podem gaudir per molts anys! Salut!

    ResponElimina